Nytt om navn

Stephen Sollid blir generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse fra 1. april.

Stephen Sollid blir ny generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stephen Sollid kommer fra stillingen som leder for prehospital klinikk ved Oslo Universitetssykehus.

Publisert Sist oppdatert

Sollid er lege og professor i prehospital akuttmedisin. Han har lang erfaring som luftambulanselege samt lege på redningshelikopteret ved 330 skvadronen. I en pressemelding skriver Stiftelsen Norsk Luftambulanse at Sollid kjenner organisasjonen godt fra tiden som sjeflege i stiftelsen og styremedlem i Norsk Luftambulanse Helikopter.

– Vi er veldig glade for at Stephen Sollid blir vår nye generalsekretær. Han er en samlende og lyttende leder, som har evne til å samarbeide og motivere andre. Han har en inkluderende lederstil som skaper tillit og engasjement, sier styreleder Unni Farestveit i Stiftelsen Norsk Luftambulanse i pressemeldingen.

Sollid har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og er anerkjent innenfor sitt fagfelt. Han har god innsikt i helsevesenet og norsk helsepolitikk, og vil kunne videreføre det gode samarbeidet stiftelsen har med relevante interessenter og myndigheter på en god og konstruktiv måte.

– Jeg gleder meg til å lede Stiftelsen Norsk Luftambulanse, en organisasjon jeg kjenner godt, med mange flinke fagfolk og et stort engasjement for en sak jeg selv brenner for, sier Sollid i pressemeldingen. Han tiltrer som generalsekretær i stiftelsen 1. april

Powered by Labrador CMS