Om oss - ambulanseforum

Om Ambulanseform

Ambulanseforums ambisjon er å dele livreddende kunnskap.

Det gjør vi gjennom daglige nyheter på denne nettsiden, som både har åpne saker og plussartikler som tilhører vårt digitale fagtidsskrift som krever abonnement, og ved å arrangere en stor konferanse årlig.

Vi er til for å styrke prehospital akuttmedisin.

Ambulanseforum er fritt og uavhengig

Vi følger Vær-Varsom-plakatens regler for god presseskikk og Redaktørplakaten. Vi er medlem av Fagpressen.

Følg med på hva som rører seg i prehospital akuttmedisin: Nyheter, intervjuer, fagartikler om medisinske og operative temaer, faginnlegg, debattinnlegg, portretter og reportasjer. Vi dekker fag, forskning, utdanning, politikk, nyvinninger og tilbakeslag, samt aktuelle hendelser i hele akuttkjeden.

Første utgave av Ambulanseforum kom ut den 1. august 1975, og har vært utgitt regelmessig siden den gang. Tidsskriftet har siden starten vært en arena for å drive ambulanse- og redningstjenestens utvikling i Norge framover.

Tips oss!

Har du noe du mener Ambulanseforum burde skrive om, stort som smått, faglig eller ikke-faglig, nytt eller historisk, alvorlig eller morsomt, er det bare å sende e-post eller ringe til oss:

Her er kontaktinfo

Abonnere?

Ønsker du å abonnere? Sjekk herEr du abonnent og vil melde flytting? Eller vil du si opp abonnementet?Send e-post til post@ambulanseforum.no.Husk at abonnementet løper til du sier det opp på e-post eller skriftlig i en eller annen form.

Ambulanseforum ønsker å være et samlingspunkt for faglig utvikling og kunnskap om akuttmedisin. For informasjon om forskning, nye produkter og behandlingsmetoder. For utveksling av fortellinger om hvordan man driver tjenestene både i Norge og verden.

Powered by Labrador CMS