Medieklipp

Asap skal lage smittevernfrakker til Helse Sør-Øst

Asap Norway i Skien, som til vanlig lager engangslaken til ulike bransjer, har signert kontrakt med Helse Sør-Øst for å lage smittevernfrakker.

Publisert Sist oppdatert

Asap har inngått en avtale om å produsere 400 000 frakker, med opsjon på 200 000 til, på syv måneder, skriver Norsk Industri.

De skal ansette to personer til i produksjonen i løpet av en ukes tid, og planlegger å ha 45 personer om dagen fordelt på tre skift som skal pakke, sannsynligvis syv dager i uka.

– Vi skal sette opp en egen produksjonslinje som gjøres klar så fort som mulig. Vi takker for tilliten og ser frem til å komme i gang, sier daglig leder Astrid Skreosen.

ASAP Norway ble etablert i 2007 av gründer Astrid Skreosen som hadde idéen om å utvikle ett tilpasset fødelaken til fødesenger. ASAP Norway har siden utviklet neste generasjons oppdekningsutstyr til sengeposter, bord og bårer, som har særlige behov i forhold til søl og væskeproblematikk.

– Jeg er veldig imponert over denne bedriften, og andre som stiller opp i en krevende tid, sa helseminister Bent Høie på pressekonferansen 20. mars.

Les mer om saken hos Norsk Industri

Powered by Labrador CMS