Fagtidsskrift

Helikopter på Svalbard.

Ambulanseforum blir heldigital fra januar 2021

For å styrke det redaksjonelle produktet og for å tilpasse oss den digitale virkeligheten vi lever i, har Ambulanseforums styre besluttet at Ambulanseforum skal bli et rent nettidsskrift.

Publisert Sist oppdatert

Våre abonnenter vil få alle sakene på nett fra nå av. Fagforbundets prehospitale medlemmer vil få tilgang til plussabonnement gratis som en del av medlemsavtalen. Er du prehospitalt medlem skal du ha fått mail fra Fagforbundet om dette.

Abonnementet inkluderer nå webinar. Som plussabonnent vil du få tilgang til disse webinarene, foredragene og artiklene gratis etter at webinaret er arrangert.

Sjekk abonnement her

Vi skal fortsette å gi våre lesere siste nytt, fagartikler, forskningsnyheter, reportasjer, portretter og intervjuer fra prehospital akuttmedisin akkurat som før.

En nettbasert plattform gir oss muligheten til å fortløpende legge ut aktuelle artikler.

Målet vårt er at leserne skal bli enda mer fornøyd med Ambulanseforums nettidsskrift enn det de var med papirutgaven.

Ambulanseforum er til for å styrke prehospital akuttmedisin og dele livreddende kunnskap.

Ønsker du å få alle sakene vi legger ut i løpet av uka rett i mailboksen samlet, anbefaler vi deg å melde deg på gratis nyhetsbrev her.

Ambulanseforum har planer om å arrangere en digital konferanse den 4.–5. mai. Her kan du lese mer om dette.

Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram!

Spørsmål? Send e-post til daglig leder bjorg@ambulanseforum.no eller ring Bjørg på 91 88 50 30, så ordner hun med overgang til nettabonnement for deg som kun har papirtidsskrift for øyeblikket.

Godt nytt år fra oss i Ambulanseforum!

Powered by Labrador CMS