Ambulanse

Ambulanse stoppet vinglete bilist på E10: - Det skjer veldig sjeldent

Publisert Sist oppdatert

Politiet fikk inn en rekke meldinger om en bilist som kjørte vinglete fra Vestvågøy mot Svolvær. Da de selv var opptatt med oppdrag på Leknes, tok ambulansen ansvar, skriver Nordlands Avis (krever innlogging).

Rundt klokken 17:00 mandag, fikk politiet inn flere bekymringsmeldinger fra bilister som var på vei mot Svolvær. En bil skal ha kjørt svært vinglete, og skapt ubehagelige situasjoner.

– Vi fikk flere meldinger om en bil som ikke var helt stødig på veien. I rekken med biler lå det tilfeldigvis en ambulanse, som meldte om det samme. Vi var selv opptatt med et annet oppdrag på Leknes, og ville ikke ha nådd bilisten i tide. Derfor ba vi ambulansen om å forsøke å ta kontakt med føreren, sier operasjonsleder i politiet Jon-Inge Moen.

Ambulansen maktet å stoppe bilen ved Ørsnes, like før Kabelvåg. Bak rattet satt en kvinnelig turist, som ble litt for opptatt av å se på naturen, enn å følge med på veien.

– Ambulansen sjekket om alt sto bra til med føreren, og at det ikke var snakk om at rusmidler var involvert. Det viste seg at føreren hadde brukt litt for mye tid på å se på naturen, sier Moen.

Les hele saken her (krever innlogging)

Powered by Labrador CMS