Aktuelt

TV 2 kommer med ny serie om redningshelikoptertjenesten

14.november har serien "Reddet" premiere på TV2. I serien får seerne innblikk i redningshelikoptertjenesten i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det norske folk har blitt kjent med ambulansearbeidernes hverdag gjennom serier som 113 på NRK og Ambulansen på Discovery +.

Nå er det ansatte i den norske redningshelikoptertjenesten som skal vise frem jobben sin i serien "Reddet", som er produsert av Novemberfilm på oppdrag fra TV 2.

Reddet har premiere på TV2 14.november. Foto: Novemberfilm

Jobbhverdag til de ansatte i redningshelikoptertjenesten er ikke er helt A4, og gjennom serien vil du få innblikk i noen av de mest spektakulære redningsoperasjonene i landet.

Spektakulære redningsoperasjoner

Serien har premiere på TV 2 14. november, og gjennom 24 episoder vil serien ta oss med inn i hverdagen til de dyktige arbeiderne ombord på redningshelikopteret, og vi vil også bli kjent med forulykkedes/pasientperspektivet.

Novemberfilm skriver følgende om serien i en pressemelding:

Redningsskvadronen 330 har ett motto som alle lever etter: «Vi redder liv». Alt de gjør handler til syvende og sist om dette. Og dette er også det sentrale når vi følger de norske redningshelikoptrene på noen av de mest spektakulære redningsoperasjonene i verden.

Fra de høyeste tinder til de dypeste juv og bresprekker i vårt langstrakte land, fra øde vidder til nattsvart hav er vi med når alt står på spill og mannskapene om bord på helikoptrene utgjør forskjellen mellom liv og død.

Oppdragene går fra seks baser rundt i Norge – til sammen løser de over 700 oppdrag i året, med over 4000 flytimer totalt.

Og i denne jobben teller hver time, hvert minutt og hvert sekund. Reddet er en serie som byr på både hjertebank og hjertevarme når vi følger mannskapet ut på verdens aller viktigste tokt.

Powered by Labrador CMS