Ambulanse

Ambulanse og personbil frontkolliderte i Telemark

Publisert Sist oppdatert

To personer er kjørt til sykehus, ifølge VG.

Tidligere: Tre biler og en ambulanse i ulykke

Det var like etter klokken 14.30 mandag at nødetatene rykket ut til en frontkollisjon mellom en ambulanse og en personbil på riksvei 36 i Nome kommune.

– Minst et av kjøretøyene havnet på et jorde. Det er foreløpig uklart hvilke av kjøretøyene som har kommet over i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen til VG.

Han sier at to personer er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang: En kvinne i 60-årene som var fører av personbilen, og en ambulansearbeider, en mann i 40-årene fra Nome, ifølge Varden.
– Det skal ikke være snakk om livstruende skader. Så vidt vi vet på nåværende tidspunkt, skal det ikke ha vært flere personer involvert.
Ambulansesjef Knut Inge Skoland ved Sykehuset Telemark sier til Varden at ambulansen som var involvert i ulykken ikke var under utrykning.
Ambulansen som var involvert i ulykken var en reserve-ambulanse som tidligere på dagen hadde blitt brukt til opplæring. Ambulanseføreren var alene i bilen.
Dette er den tredje ambulansen tilknyttet Sykehuset Telemark som er involvert i trafikkulykker siden 11. november, skriver Varden.
Les mer om saken hos VG

Powered by Labrador CMS