Aktuelt

Mot lysere tider. Soloppgang og nordlys.

JIPPI: Ny nettside – med tidsskriftsaker ... til kampanjepris i én uke til

Det er med stor glede vi lanserer en ny nettside etter å ha hatt en midlertidlig nettside i ti år!

Publisert Sist oppdatert

Dette er både soloppgang, nordlys, julekveld og sommerferie på en gang - eller kanskje ikke ferie akkurat, men i hvert fall noe MYE bedre enn nettsiden vi har hatt før!

Sjekk kampanjeprisene her

NB! Til våre tidsskriftsabonnenter som får GRATIS prøveabonnement i tre måneder, og de som kjøper nytt nettabonnement til kampanjepris: Logg inn kun med mailadressen registrert hos oss, ikke prøv via Facebook, da blir det bare trøbbel med brukeren.

Her har vi laget en liten oppsummering av spørsmål som dere kanskje lurer på.

Hvor blir det av de artiklene som er publisert til nå?
Den nye nettsiden vil inneholde alle de ca. 10 000 artiklene vi har publisert de siste ti årene. Disse sakene forblir åpne og tilgjengelige for alle.

Det er i hovedsak medieklipp fra det som har rørt seg i nyhetsbildet om ambulanse, AMK og redningstjenesten i disse årene.

I tillegg vil nettsiden nå inneholde tidsskriftsaker fra de siste årene i vår nye plussløsning.

Hvorfor har dere valgt en plussløsning på resten?
Ja, hvorfor kan ikke alt bare være åpent? Jo, nå skal du høre hvorfor.

Ambulanseforum er fritt og uavhengig. Vi må tjene pengene våre selv. Vi er helt avhengige av abonnenter og annonsører for å kunne eksistere.

Journalistikk koster penger.

Er det noen vits i å kjøpe plussabonnement når jeg har tidsskriftet på papir?
Med ny nettside med plussløsning har vi mulighet til å kunne dekke saker mer fortløpende. Nå kommer Ambulanseforum ut fem ganger i året.

En plussløsning gir mulighet til å lage artikler ukentlig, og ta en vurdering hva som vil være mest hensiktsmessig å ha med i papirtidsskriftet.

Det kan også være at vi vil lage mer temabaserte utgaver, som for eksempel om barn, medisinske og operative emner, traumebehandling, psykiatri – temaer som prehospitalt personell aldri får nok av.

Det vil ikke være stor forskjell i pris på å ha kun plussabonnement, kun tidsskrift på papir eller begge deler. Prisforskjellene skyldes egentlig bare at nettabonnementer fremdeles er momsbelagt.

Det er ikke papirabonnement. Vi håper dette blir gjort om på, slik at vi ikke må betale moms på nett.

Vil det bli likt innhold på plussløsningen og i tidsskriftet?
Det som står i tidsskriftet vil nok ikke bli helt likt det som står i plussløsningen på nettsiden.

Noen ganger kan en sak kanskje dekkes på flere måter: Et tidsskrift er godt egnet for langlesning. Samtidig kan det også skje at det er litt kamp om plassen på de sidene vi har til rådighet der.

Da kan det godt være at vi publiserer en lengre og mer utdypende versjon av samme artikkel på nett. Så det kan gå begge veier. Noe vil være mer dagsaktuelt og egne seg bedre for nett, mens tidsskriftartikler helst ikke skal gå så fort ut på dato.

Er det viktig med abonnenter? Hva brukes abonnementspengene til?
Ambulanseforums mål er ikke å tjene mest mulig penger. Vi skal gå rundt, slik at vi kan fortsette å skrive om norsk prehospital akuttmedisin.

Vårt motto er at vi deler livreddende kunnskap og vår misjon er å styrke prehospital akuttmedisin.

Jo flere som abonnerer på Ambulanseforum, jo mer ressurser kan vi bruke på å dekke dette viktige fagområdet hvor det skjer så mye spennende utvikling hele tiden.

Vi er her for deg!

Powered by Labrador CMS