Nytt om navn

BEGYNNER I BLIKSUND: Lise-Mette Lindland.

Fra Vestre Viken HF til Bliksund

Lise-Mette Lindland var med på å etablere første samlokaliserte nødmeldesentral i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Lise-Mette Lindland kommer fra rollen som Avdelingssjef i Vestre Viken HF og tiltrer stillingen som Strategic Account Director.  Lindland har jobbet i det norske helsevesenet i mer enn 29 år. Hun var med på å etablere første samlokaliserte nødmeldesentral i Norge som førte til endrede samarbeidsmåter innen nødmeldetjenesten og det som i dag er nasjonal trippelvaslingsprosedyre - varsling og samhandling med alle nødetatene. Hun var også prosjektleder for innovasjonspartnerskapet «Videosamtale med AMK» ( IncidentShare) som i dag er del av Bliksunds produktportefølje og er en av to løsninger for videosamtale som brukes i AMK- sentralene i Norge i dag. 

Lindland er utdannet sykepleier med erfaring fra blant annet ulike medisinske sengeposter og akuttmottak. I tillegg har hun en Master of Management innen prosjektledelse, organisasjonspsykologi og consulting fra BI, noe hun har hatt glede av i sin rolle som avdelingssjef for AMK Vestre Viken.

- Etter mange år i det norske helsevesenet er det spennende for meg å bli med på den videre reisen i Bliksund. Selskapet har imponert meg siden første møte., sier Lise-Mette Lindland, som nå er strategic account director i Bliksund

Powered by Labrador CMS