Reportasje

DEKKER ET AV NORGES MEKTIGSTE FJELLOMRÅDER: Isfjorden stasjon i Rauma kommune i Romsdal har blant annet elven Rauma (i bakgrunnen), Trollstigen og kjente topper som Romsdalshorn, Trollveggen, Vengetind og Karlskråtind på rekke og rad. Kommunen grenser til Nesset i nord og øst, til Skjåk i sør og i sørvest til Nordal og Stordal. Kommunesenteret er Åndalsnes, men Isfjorden ligger midt i området og har like mange innbyggere.

– Et fantastisk miljø, stasjonen i Rauma

– Vi har et veldig godt miljø her, smiler Lars Kristian Haugan. Herdis TveitenHønsvik og Tonny Uran nikker enig.

Publisert Sist oppdatert

Fra Ambulanseforum nr. 2 2017. Tekst: Thor A. Nagell. Foto: Roar Vestad og Scanpix

Isfjorden stasjon dekker kjente områder som Trollveggen og Trollstigen. I stasjonsområdet finner man også spektakulære fjell som Kyrkjetaket, Vengjetindan og Juratind.

Det er en stille formiddag på ambulansestasjonen idet vi ankommer i fint vintervær, men med såpeglatte, underkjølte veier. Den ene av de to bilene er ute på oppdrag, og inne på stasjonen er det bare to ansatte til stede når vi ankommer sammen med fungerende stasjonssjef Lars Kristian Haugan.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS