Helse Nord

Alta ambulansestasjon.

Foreslår 41 nye stillinger på ambulansestasjoner i Finnmark

Til styremøtet fredag foreslår Finnmarkssykehuset HF å øke bemanningen på ambulansestasjonene fra 150 til 191 ansatte. Se stasjonsoversikten.

Publisert

Det er i forkant av styremøte i Finnmarkssykehuset HF det foreslås en plan for opptrapping for ambulansetjenesten. Dette skal gjøres med overgang fra hjemmevakt til vakt på vaktrom. Parallelt har Finnmarkssykehuset HF presentert en plan for oppgradering av alle ambulansestasjoner som tilfredsstiller de krav som stilles av Arbeidstilsynet. Forslaget til vedtaket er signert av administrerende direktør Ole Hope. Opptrappingsplanen starter i 2024 og fram til 2026.

Fra hjemmevakt til vaktrom

Bakgrunnen for økningen er at Prehospital klinikk ser behovet for å møte fremtidens krav til akuttforskriften. Og for å sikre tilstrekkelig fleksibilitet for å innfri kompetansekravene. Det vises også til at dette vil bidra til å sørge for fremtidig god rekruttering til tjenesten.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS