Bokomtale

Boka "Operativ psykologi personellomsorg og ivaretagelse" er den tredje boken i rekken av fagbøker innen feltet operativ psykologi.

Ny bok om operativ psykologi

Hvordan kan ledere ivareta god omsorg for arbeidstakere som har stått i krevende hendelser på jobb?

Publisert Sist oppdatert

Det forsøker boken: «Operativ psykologi, personellomsorg og ivaretakelse» å gi svar på. Til tross for gode intensjoner fra arbeidsgiver, er mye av ivaretagelsen og omsorgen som blir tilbudt i slike belastede situasjoner tilfeldig og lite kunnskapsbasert.

Boka har derfor som mål å presentere relevant teori og konkrete råd om hvordan en organisasjon og dens ansatte best kan planlegge og utøve profesjonell omsorg på en systematisk og god måte i slike situasjoner.

Dette er den tredje boken i rekken av fagbøker innen feltet operativ psykologi. Boken er redigert av professor Olav Kjellevold Olsen, professor Bjørn Helge Johansen, og professor Jarle Eid ved Universitetet i Bergen. Alle har lang erfaring fra forskning, kriseberedskap og innsats i operative sammenhenger.

Abonnementstilbud

Følg med på hva som skjer i prehospital akuttmedisin! Med Ambulanseforum pluss får du tilgang til alle Ambulanseforums artikler på nett.
Som abonnent vil du få tilgang til alle våre digitale seminarer, både direktesendingene og arkivet

PLUSS
49,-
Første måned

Ordinært abo 79,- etter først mnd.

BESTILL

PLUSS
599,-
12 mnd.

Abonnentet gir tilgang til alle nettsaker

BESTILL

STUDENT
199,-
Første året

Fornyelse: 275 i året. Tilgang til alle nettsaker

BESTILL

Powered by Labrador CMS