Ambulanse

Reagerer kraftig på naboklagen fra ambulansestasjonen

Publisert Sist oppdatert

JR Nordli & sønner transport AS reagerer kraftig på naboklagen fra ambulansestasjonen. De mener kommunen har gjort en brøler med å la for mange ulike aktører slippe til på Andslimoen, melder Nye Troms.
Nye Troms omtalte i torsdagsavisa at Mesta ønsker å bygge en isolert hall på 800 kvadratmeter på nabotomta til ambulansestasjonen på Andslimoen, og de har fått midlertidig brukstillatelse til å ha et støsandlager på tomta.
UNN har sendt bekymringsmeldinger til kommunen, da de mener at støyen fra nabotomta forstyrrer ambulansearbeidernes søvn. Det er JR Nordli & sønner transport AS som eier tomta, og de reagerer sterkt på naboklagene.
– Ambulansestasjonen er bygd i et industriområde, og det er kommunen som har gjort en stor brøler med å tillate at den ble bygd her. Derfor mener vi at kommunen enten må sørge for at ambulansestasjonen kan bli flyttet til en plass hvor det er stille og rolig. Det neste alternativet er at de får støysikret hele stasjonen, sier daglig leder Jan Roar Nordli til Nye Troms.
De forteller at de har gjort det de kan for å ta hensyn til ambulansestasjonen. Derfor er det planlagte bygget dratt så langt fra ambulansestasjonen som det er mulig på denne tomta. De forteller at de alltid slår av ryggelyder på maskinene sine, og kun en gang da de hadde inne et lånt kjøretøy, var ryggesignalet på ei kort stund. De har tilbudt seg å flytte innkjøring og bygge støyreduserende jordvoller, men de føler ikke de når fram.
Les mer om saken hos Nye Troms

Powered by Labrador CMS