Ambulanse

Fant ambulansen "bombardert" med egg

Publisert Sist oppdatert

Natt til torsdag fant ambulansepersonell utrykningskjøretøyet tilgriset etter å ha avsluttet et oppdrag på Hemnesberget, melder Avisa Nordland.
– Når de kommer ut er det noen som har kastet masse egg på front- og siderute, sier operasjonsleder Knut Tverå ved Helgeland politidistrikt til an.no.

Skulle egentlig ha med pasienten

Dette skjedde rundt klokken halv to om natten.
– Det var klokken 1.30 natt til torsdag, så det var ingen unger ute. Vi hadde vært inne hos en pasient, forteller ambulansefagarbeider Morgan Lillevold til an.no.
– Egentlig var det meningen at vi skulle kjøre til sykehus, men etter å ha undersøkt vedkommende på stedet, fant vi i samråd med AMK-sentralen ut at pasienten skulle bli hjemme. Jeg satt og snakket i i telefonen da jeg så at det var knust egg over hele frontruta.

Måtte bruke piassavakost

Utetemperaturen gjorde ikke saken bedre.
– Det var minusgrader, så det frøys jo, og vi måtte bruke piassavakost for å få det av. Ikke var det noen bensinstasjoner i nærheten heller, så jeg måtte kjøre helt tilbake for å få bilen vasket.
– Heldigvis var det ikke nødvendig å kjøre pasienten til sykehus, sier Lillevold.
For sikten var for dårlig til å kjøre uten å gjøre noe med saken.
Politiet har ingen mistenkte.
– Hvem som har gjort det er ikke godt å vite. Men jeg synes det er temmelig ubetenksomt gjort. Det er snakk om et utrykningskjøretøy, og bilen blir satt ut den tiden det tar skrape av rutene, sier operasjonsleder Tverå.
Les mer om saken hos Avisa Nordland

Powered by Labrador CMS