Ambulanseforum 2024

AmbulanseForum 2024 er fra 2. til 3. september.
AmbulanseForum 2024 er fra 2. til 3. september.

Du kan fortsatt sikre deg plass på AmbulanseForum 2024

2. og 3. september arrangeres AmbulanseForum 2024 på Thon Hotel Oslo Airport. Fortatt har vi ledige rom på hotellet. Kommer du?

Publisert Sist oppdatert

I fjor markerte AmbulanseForum 50 år, men vi hviler ikke på laurbærene for det. For AmbulanseForum 2024 har vi satt sammen et innholdsrikt program som både belyser de utfordringer ambulansetjenesten står overfor og viktigheten av å se mulighetene som ligger i teknologisk utvikling, ressursutnyttelse og kompetanseløft i de prehospital tjenestene. 

Et aktuelt og interessant tema i år er tilsynssaker. For hvordan møter du en tilsynssak? Dette kommer ambulansesjef Knut Inge Skoland fra Sykehuset Telemark HF til AmbulanseForum 2024 for å snakke om. Han tar oss også gjennom hva vi kan lære av tilsynssaker. Og det er nettopp tilsynssaker som blir en rød tråd gjennom konferansen. Derfor kommer også jurist Knut Fredrik Thorne som tar oss gjennom gangen i en tilsynssak. Eller hva med avvik? Ja takk, så mange som mulig, sier Snorre Gundersen som er klinikkdirektør for prehospitale tjenester i Vestre Viken. For visste du at Vestre Viken feiret en økning fra 142 til 1284 avvik?

Program for AmbulanseForum

Påmelding til konferansen

Ambulanseforum inviterer studenter, ambulansepersonell, fagutviklere og forskere til å sende inn vitenskapelige abstrakt. Vi ønsker å vise frem det som foregår av forskning og utvikling som er gjennomført, igangsatt, eller om spesielt aktuelt i planleggingsfasen. Her kan du lese mer om hvordan du leverer inn ditt abstrakt til AmbulanseForum 2024.

I tilknytning til AmbulanseForum arrangeres også Redningskonferansen 4.september, som vi skriver mer om nedenfor.

Har du spørsmål til oss, send en e-post til post@ambulanseforum.no

Redningskonferansen 2024

Hovedprogrammet går på dagtid onsdag 4. september. Der får du sterke historier, dagsaktuelle foredrag og engasjerende debatter.

  • Hør fra de som var direkte involvert, om hvordan det var å stå midt oppi en av de største leiteaksjonene vi har hatt i Norge, da en syvåring forsvant i Lindesnes.
  • Lær om beslutningsfeller og hvordan vi kan unngå dem.
  • Bli klokere på hvordan vi kan kan ivareta den psykiske helsa etter at vi er ferdige med tøffe aksjoner.
  • De som nå tester ut felles aksjonsstøtteverktøy i Sør-Vest kommer på konferansen for å dele sine erfaringer med hvordan det er å ta verktøyet i operativ bruk.
  • Programmet reflekterer at redningsfamilien er stor og samvirket bredt.

Programmet reflekterer at redningsfamilien er stor og samvirket bredt.

I år som i fjor lager vi et treff kvelden før, der de som vil kan tjuvstarte på konferansen allerede tirsdag 3. september.

Da inviterer vi til foredrag med Nils Brenna. Han pirker litt i oss oog spør om vi så normnale og alminnelige som vi vil ha det til? Etterpå følger vi opp med minglemiddag og rikelig anledning til å treffe bransjekollegaer i en uformell setting.

Bli med på årets største og viktigste møteplass for den norske redningstjenesten, du også!

Ved påmelding innen midnatt til 6. juni sikrer du deg deltakelse til rabattert pris.

Program for Redningskonferansen

Påmelding til konferansen 

Powered by Labrador CMS