AmbulanseForum 2024

AmbulanseForum 2024 er fra 2. til 3. september.

Nå kan du melde deg på AmbulanseForum 2024 - her er programmet!

I fjor markerte AmbulanseForum 50 år, men det setter ikke noen demper for årets program som er både innholdsrikt og tidsaktuelt.

Publisert Sist oppdatert

AmbulanseForum 2024 arrangeres fra 2. til 3. september på Thon Hotel Oslo Airport. Årets hovedtemaer er differensiering, prosedyrer, dokumentasjon, beslutningsstøtte og samhandling. Hele programmet kan du se i sin helhet lenger ned på siden.

–Programmet er fremtidsrettet. Vi er i en tid med stadig flere ambulanseoppdrag, og utfordringene det gir for tjenesten, sier Maren Ranhoff Hov, faglig ansvarlig for årets konferanse. Antall aktuttoppdrag har økt over hele Norge. For eksempel i Østfold har antall oppdrag økt med 180 prosent fra 2012 til 2022.

– I programmet skal vi se konstruktivt på utfordringene vi har foran oss i ambulansetjenesten, men dette skal vi gjøre uten at vi maler et for dystert bilde. Vi skal se framover på hvordan vi kan ruste oss for en god tjeneste som fortsatt er bærekraftig, sier Ranhoff Hov. En rød tråd gjennom konferansen er at mange av innleggene er fremtidsrettet, blant annet når det gjelder ny teknologi i ambulansetjenesten.

– Vi får foredragsholdere som snakker om forskning og utvikling i norsk ambulansetjeneste. Her er det mange gode løsninger som vi håper vi kan ha glede av i mange år fremover som en enhetlig tjeneste, avslutter fagansvarlig for AmbulanseForum 2024.

Under får du oversikt over programmet. Påmeldingen er nå åpnet. Du finner også lenke til påmelding nederst i artikkelen.

Se programmet for AmbulanseForum 2024

Tid: Mandag 2. september og tirsdag 3. september 2024
Påmeldingsfrist: 5. juni
Sted: Thon Hotel Oslo Airport
Adresse: Balder allé 2, 2065 Ullensaker

Etter at AmbulanseForum 2024 er ferdig starter Redningskonferansen. Kvelden før konferansen på tirsdag, er det sosialt program. Onsdag er det satt sammen et program som tar dagens redningstjeneste på pulsen. Det loves spennende historier, dagsaktuelle foredrag og paneldebatter med meningsbrytning.

Tid: Tirsdag 3. september og onsdag 5. september 2024
Påmeldingsfrist: 5. juni

Program og påmelding for Redningskonferansen 2024

Powered by Labrador CMS