Ambulanse

Verdals-kvinne slo og kløp ambulansearbeidere

Publisert Sist oppdatert

Ambulansearbeiderne prøvde å avverge at hun gikk løs på sin egen mor, ifølge Trønder-Avisa.
Kvinnen i 40-årene var tiltalt for flere straffbare forhold, promillekjøring fra oktober 2014, voldsbruk mot ambulansefolkene i januar 2015 samt å ha ringt inn en falsk nødmelding til politiet i februar 2015.
Kvinnen møtte ikke da saken kom opp for retten, men retten mente at det var forsvarlig å la saken gå uten at hun var til stede - ut fra en bestemmelse i straffeprosessloven.

Sint på moren

Den isolert sett alvorligste hendelsen var voldsbruken mot ambulansearbeiderne- som var tilkalt for å hente kvinnen en kveld i januar i fjor.
Da kvinnens mor dukket opp, reagerte kvinnen med sinne - og skulle til å gå til angrep på moren. Ambulansearbeiderne grep da inn, forsøkte å beskytte moren ved å ta henne inn i ambulansen.
Mens dette sto på, kløp hun den ene ambulansearbeideren i armene og forsøkte å rive ham over ende. I tillegg slo hun en annen ambulansearbeider i ansiktet med knyttet neve.

Beslagla mobilen

I drøy måned senere, en natt i februar i fjor , skapte kvinnen stor dramatikk da hun ringte inn en falsk nødmelding til AMK. Meldingen gikk ut på at kvinnen hadde kjørt utfor vegen - og at hun holdt på å synke. Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, men fant ingen ulykke.
Politiet dro da hjem til kvinnen, og fant henne i sterkt beruset tilstand. Hun forsto overhode ikke hva som var problemet, og sa at hun ringte hvem hun ville. Det resulterte i at politiet beslagla telefonen hennes.
Les mer om saken hos Trønder-Avisa

Powered by Labrador CMS