Ambulanse

Kvinne funnet død utendørs – etterforsker sykehustransport

Publisert Sist oppdatert

SVERIGE: En eldre kvinne som ble funnet død utenfor boligen sin i Kramfors kommune i Sverige, hadde kvelden før blitt kjørt hjem av syketransport. Politiet har innledet etterforskning av saken, ifølge NRK Urix.
Kvinnen ble kjørt hjem torsdag kveld, og hun ble funnet død fredag morgen. Politiet skal nå etterforske hvorvidt kvinnen ble kjørt helt hjem.
– Kvinnen ble kjørt og satt av i nærheten av bostedet, men hun kom aldri hjem, sier politiets etterforskningsleder Bo Nordqvist til Allehanda.
Politiet opplyser at ingen er mistenkt i saken, men det er ifølge dem grunn til å tro at det er noen som ikke har fullført pliktene sine, skriver SVT. Ifølge Expressen satt kvinnen i rullestol.
– Det kan være omstendigheter som førte til at hun ikke ble kjørt helt hjem. Det kan være veiene ikke var måkt og at det derfor ikke var mulig å kjøre lenger. Vi skal undersøke hva som skjedde, sier Nordqvist.
Nordqvist sier saken etterforskes som at noen kan ha forårsaket andres død. Kvinnen skal obduseres ved Rättsmedicinalverket.
Les mer om saken hos NRK

Powered by Labrador CMS