Innenriks

Norsk ambulansemesterskap savner trønderbataljonen m.fl.

Publisert Sist oppdatert

Helse Nord har fylt opp sin kvote på to lag, Sør-Øst har meldt på tre lag, og Helse Vest har foreløpig meldt på ett lag. Men hvor blir det av Helse Midt?

Under slagordet «Norges viktigste mesterskap» har gjengen i EMS Norway planlagt et mesterskap for til sammen ti lag, jevnt fordelt på de regionale helseforetakene.
Konkurransen går av stabelen 8.–10. september på Gardermoen.
Så langt er Mo i Rana (Helgelandssykehuset) og Harstad (UNN) klare til dyst fra nord. To lag fra Vestre Viken og et fra Oslo universitetssykehus er påmeldt fra Helse Sør-Øst, og det går rykter om at Sykehuset Vestfold muligens stiller på startstreken i september.
Fra vest har førdianerne meldt sin ankomst.
Det betyr at det ennå er muligheter for å melde på et lag til fra Helse Vest og Helse Sør-Øst, og to fra Helse Midt-Norge, som for øvrig ikke består av bare trøndere, men en god del møringer også ...
Her er påmeldingssiden!
«Norsk Ambulansemesterskap er en tverrfaglig og sosial samling der fokuset ligger på kompetanseheving og kunnskapsutveksling mellom ambulansepersonell fra hele Norge,» skriver EMS Norway på sine hjemmesider.
Hvert lag på tre personer skal gjennom seks morsomme og realistiske poster. De vil bestå av større og mindre hendelser, både traumer og medisinske kasuistikker.
– Scenarioene vil ikke inneholde annet enn det man kan forvente å komme ut for som ambulansepersonell, forsikrer arrangørene.
Det blir fellesstart torsdag, resten av konkurransen vil foregå på fredag, hvor det blir premieutdeling på kvelden.
Sjekk mer info på EMS Norway sin side

Powered by Labrador CMS