Innenriks

Gratulerer så masse med dagen!

Publisert Sist oppdatert

21. september feirer vi ambulansepersonellets dag i Norge.

Dette er en dag hvor det er lov å være ekstra stolt over den viktige jobben ambulansetjenesten gjør i samfunnet 365 dager i året 24 timer av døgnet!

Fagforbundet benytter anledningen til å si noe om beredskapen i landet:

«Flere plasser i landet har den akuttmedisinske beredskapen blitt redusert, ambulansestasjoner nedlagt eller den generelle beredskapen redusert. I de fleste kommuner i landet kommer ikke ambulansen innen de veiledende tidsfrister som er satt.

Dette skjer samtidig som kommuner blir større og helsetilbud blir sentralisert. Fagforbundet står på innbyggernes side når det gjelder å opprettholde trygghet. Vi vil gjøre det vi kan for at det akuttmedisinske tilbudet ikke reduseres og at alle skal ha en mulighet til å møte helsepersonell med god kompetanse når behovet er der,» skriver de i et innlegg i dag som blant annet er gjengitt i Frolendingen.

Ambulanseforbundet i Delta gratulerer og oppfordrer sine medlemmer til å laste ned og henge opp en plakat.
– Vi håper at så mange som mulig har tid til å markere at det er ambulansearbeidernes dag 21. september. Ambulansearbeiderne gjør en formidabel innsats hver dag og fortjener litt ekstra oppmerksomhet denne dagen, sier leder av Ambulanseforbundet, Ola Yttre.

Powered by Labrador CMS