Aktuelt

Ambulansearbeider ble Årets lærling i Vestfold

Engasjert, hensynsfull og løsningsorientert var adjektiver som ble brukt da Glenn-Thomas Moldeklev Ekvoll ble kåret til Årets lærling i Vestfold. Onsdag mottok han og 115 andre sitt fagarbeiderbevis.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ble den andre av tre seremonier med utdeling av fag-, svenne- og kompetansebrev arrangert på Bølgen kulturhus i Larvik. Dette skriver Vestfold og Telemark Fylkeskommune på sine nettsider.

115 fagarbeidere kom for å motta beviset sitt denne kvelden.

I tillegg til fagbrev i 40 ulike fag, ble prisen Årets lærling i Vestfold delt ut. Blant alle de flinke, ferske fagarbeiderne, var det Glenn-Thomas Moldeklev Ekvoll som ble valgt.

Det var Bjørn Rudborg som delte ut prisen. Han er leder for hovedutvalg for utdanning og kompetanse i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Faglig reflektert

I begrunnelsen ble det sagt om Glenn-Thomas:

"Som lærling ved Sykehuset i Vestfold HF/Ambulanseavdelingen/Ambulanseseksjonen i Sandefjord, har han vist stort engasjement og interesse for faget.

Han er faglig reflektert, noe som gjør at han er flink til å belyse at det er mange måter å løse et ambulanseeoppdrag på.

Han tar hensyn til kollegaer og stiller opp når det er utfordringer. Han er positiv og har en positiv innvirkning på arbeidsmiljøet.

Han er løsningsorientert og ikke problemorientert. Han har ikke hatt fravær ut over normale korte sykedager. Han er alltid tidlig ute når han kommer på jobb og stepper inn ved behov også før vaktskiftet.

Han er flink med både pasientbehandling og i kommunikasjon så vel pasienter som ansatte".

Kriteriene er satt av yrkesopplæringsnemda for Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Powered by Labrador CMS