Utstyr

Messearrangøren opplyser at det er mer enn 20 utstillingsarenaer på redningsmessen RETTmobil.

Aldri har interessen vært større for redningsmessen

RETTmobil åpner dørene i Fulda i Tyskland denne uken. – Vi forventer høye besøkstall, sier messesjefen.

Publisert Sist oppdatert

RET Tmobil er en årlig messe og konferanse som fokuserer på rednings- og beredskapssektoren. Dette er en arena for utveksling av kunnskap, presentasjon av ny teknologi og utstyr innen rednings- og beredskapssektoren. Målet med messen er å fremme innovasjon, effektivitet og sikkerhet i nødhjelpsarbeidet. Ambulansetjenesten er en sentral del av RETTmobil-messen. På arrangementet presenteres det nyeste innen ambulanseutstyr, teknologi og tjenester.

– Forhåndspåmeldingene har aldri vært større, sier messesjef Sandra Hommel-Liebich. Hun opplyser videre at de kun har noen få billetter tilgjengelig, noe de ikke har opplevd tidligere. Høyeste besøkstall de har hatt var i 2019, året før pandemien. Da var det 30.619 personer som besøkte den internasjonale redningsmessen, og det var 545 utstillere. I år er det foreløpig påmeldt 478 utstillere fra Tyskland og 25 andre land.

En av utstillerne på RETTmobil i fjor. Foto: RETTmobil.

– Som en spesialistutstilling presenterer RETTmobil en rekke produkter og tjenester som det ikke finnes noe som kan sammenlignes med i redningssektoren over hele verden. Innkjøpere og brukere fra nødetatene kan få en omfattende oversikt over produkter, innovasjoner og trender sier messedirektør Manfred Hommel.

I en pressemelding skriver arrangøren at det vil være 20 utstillingsarenaer. Og det loves mye demonstrasjon av utstyr. Blant utstillerne som nevnes er Audi, VW og BMW, men også Ambulanz Mobile, Binz, Fahrtec, Hospimobil, System Strobel og WAS, som er elektriske ambulanser. Fra medisinsk teknologi nevnes Dräger Safety, Weinmann Emergency Medical Technology og Zoll Medical Deutschland i pressemeldingen.

RETTmobil arrangeres fra onsdag 15. til fredag 17. mai i Fulda. Ambulanseforum reiser også til Fulda, og kommer tilbake med mer fra redningsmessen.

Powered by Labrador CMS