banner13 banner4 bannerr10 2014banner4Redningskonferansen Flg-oss-banner7

- Følg med på nyheter fra inn- og utland!

Norges største bransjesamling i prehospital akuttmedisin på høsten. I år den 30. september og 1. oktober. 

Følg oss på Facebook og Twitter! 

Siste nytt

 • Presiserer praksiskrav
  Presiserer praksiskrav Helsepersonell uten ambulanseautorisasjon må ha minimum tre ukers praksis på ulike sykehusavdelinger, i tillegg til teoretisk utdanning og opplæring i praktiske ferdigheter, for å kunne fungere som makker i ambulansetjenesten,…
 • Innfører Naloxone nesespray
  Innfører Naloxone nesespray Hvert år mister rundt 260 mennesker i Norge livet på grunn av overdose. Nå lanserer Regjeringen en strategi mot overdoser, melder de i en pressemelding.
 • Duket for heftig anbudskonkurranse
  Duket for heftig anbudskonkurranse I månedsskifte mars-april ble det kjent at Scandinavian Air Ambulance (SAA) fusjonerer med det londonbaserte Avincis Group, melder Nordlys.
 • «Vår» i Finnmark
  «Vår» i Finnmark Bilde av ambulanser i kolonnekjøring over Sennalandet ble twitret av direktør i Finnmarkssykehuset, Tore Aas, melder Finnmark Dagblad.
 • Reddet ut av solvarm bil
  Reddet ut av solvarm bil En to år gammel jente, innelåst i en bil i stekende solskinn, ble søndag reddet av en vekter som slo bilruten i stykker, skriver Gøteborg-Posten.
 • Motorproblemer for AW-101
  Motorproblemer for AW-101 Danmark: Kun åtte av forsvarets 14 rednings- og transporthelikoptre av typen EH-101 er i drift, skrev TV2 Bornholm rett før påske.
Alle nyheter